Ta en smakrik resa genom Amerikas mest unika och spännande matställen med 'Diners, Drive-Ins and Dives'. Sedan 2007 har Guy Fieri, den karismatiska restaurangägaren och TV-personligheten, varit värd för denna kulinariska upptäcktsfärd. I varje 22-minutersavsnitt, uppdelat på hela 50 säsonger med över 660 avsnitt, utforskar Fieri ett nytt tema, besöker diverse vägkrogar och matställen som sticker ut från mängden. Han delar inte bara med sig av sina personliga bedömningar utan bjuder även tittarna på en titt bakom kulisserna, där han interagerar med både kökspersonal och matgäster. Med serien fortfarande i produktion, lovar varje nytt avsnitt en fortsatt resa genom smakernas värld, där Fieri fortsätter att upptäcka och dela med sig av matupplevelser som överraskar och förtjusar.
Diners, Drive Ins and Dives finns för närvarande tillgänglig för streaming,uthyrning och köp i Sverige
Prenumeration
Guy Fieri's diggin' into dishes that all start with great dough. There's a husband-and-wife team bringing legit Mexican eats to Minneapolis with their savory venison sopes, homemade tortillas and over-the-top pork. In Missoula, Mont., a pizza spot is slingin' award-winning artisan pies like meatball verde and savory, sweet sausage and cherry. Plus, a funky joint is cranking out inventive flavor combos while keepin' it vegan, like blueberry-basil doughnuts and a fully loaded cauliflower burrito.